Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Cornelisse maakt gebruik van de modernste technieken. Zo zijn wij sinds 2012 steeds meer toegelegd op het werken met 3D-GPS besturing. 3D staat voor driedimensionaal, GPS voor Global Positioning System. Door het systeem is het makkelijker in te schatten welk materieel en materialen nodig zijn en hoelang een project zal duren. Grotendeels van onze mobiele- en rupskranen zijn inmiddels 3D-GPS aangestuurd. Hierdoor kunnen we nauwkeurig en efficiënter te werk gaan, een voordeel in ons vakgebied.

HOE WERKT 3D-GPS

.

Aan de hand van een GPS satelliet ontvanger en een modem dat de positie van de machine en de positie van de bak bepaalt kan er enorm nauwkeurig en efficiënt gewerkt worden. De cabine is voorzien van een control box waarin 2D/3D autocad tekeningen en modellen via een USB stick ingelezen worden en vertaald worden naar visuele ondersteuning. Op basis van deze visuele ondersteuningsmiddelen kan de machinist exacte graaf- en of egaliseerwerkzaamheden uitvoeren. Door de nauwkeurigheid van het systeem, met een maximale afwijking van enkele centimeters, kunnen als het ware alle denkbare terreinmodellen in praktijk worden gerealiseerd. En dit alles zonder uitzetwerk en landmeters. De machinist krijgt een zelfstandige rol.

VOORDELEN 3D-GPS

.

Heeft u een project in gedachten dat u zelf wilt uitvoeren, maar ontbreken de juiste mankrachten en machines? Geen probleem! Kies voor machineverhuur van Cornelisse BV. Naast machineverhuur voorzien wij u ook in het transport van grondstoffen, afvalstoffen en machines. Denk bijvoorbeeld aan materiaal zoals zand en asfalt, maar ook rijplaten, containerbakken en kranen worden aan- en afgevoerd zonder dat u er omkijken naar heeft.

triangle-graafmachine

Hebt u belangstelling of wilt u meer informatie

?

Neem dan contact met ons op via info@cornelisseelst.nl of bereik ons op het nummer 0318 – 47 18 18.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.