Cornelisse Groen

Aann. Grondverzetbedrijf,  Machinaal straatwerk, Vloeistofdichte elementen, Betonverhardingen en Machineverhuur.

Cornelisse Groen

Aann. Grondverzetbedrijf,  Machinaal straatwerk, Vloeistofdichte elementen, Betonverhardingen en Machineverhuur.

Home » Cornelisse Groen

Cornelisse Groen

Tuinontwerp, tuin aanleggen, tuinrenovatie en groen onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven, niets is ons onmogelijk. Cornelisse Groen is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. Jarenlange ervaring met tuinen en een heldere kijk op zaken nemen u de zorgen uit handen voor de aanleg van uw tuin.

 

 Een mooie tuin begint bij goed luisteren.

Cornelisse Groen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact. Wij bieden u tijdens de vrijblijvende inventarisatiegesprek een deskundig advies op maat. Hier kunt u kennis maken met ons en met onze ideeën en werkwijze. Wij luisteren naar uw wensen en geven u een tuin om van te houden!

We werken snel, zijn flexibel en maken gebruik van duurzame producten. Doordat u gedurende het gehele traject één contactpersoon heeft, kunnen we snel handelen naar uw wensen. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

 

Een verzorgde tuin geeft u meer woonplezier.

We kunnen elke klus aan in uw tuin! Of het nu gaat om complete tuinaanleg, sierbestrating, schuttingen, vlonders of beplanting. Ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd. Een verzorgde tuin is namelijk het visitekaartje is van uw woning en geeft u meer woonplezier.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Verwijderen bestaande bestrating/beplanting
 • Voorbereidende grondwerkzaamheden
 • Riolering regenwater en vuilwater
 • Schuttingen/keerwanden e.d. erfafscheidingen
 • Sierbestrating en half verharding  (grind/schelpen)
 • Beplanting en gazon (kunstgras)
 • Houtbouw, pergola’s, vlonders
 • Vijvers en waterpartijen
 • Verlichting en beregening
 • Water infiltratiesystemen
 • Tuin onderhoud

 

Vrijblijvende offerte

Wilt u naar aanleiding van deze informatie meer advies en weten wat de beste oplossing voor uw tuin is? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Omdat de kosten voor het aanleggen van een tuin afhankelijk is van een aantal factoren zoals de oppervlakte, materiaalkeuze en complexiteit van tuinonderdelen, is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn. Bereid u daarom alvast goed voor, maak een lijst van uw wensen, verzamel foto’s voor ideeën en bedenk goed wat u wilt. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden zodat we de werkzaamheden naar uw wensen kunnen uitvoeren. U kunt ons bereiken via 0318 – 47 18 18 of info@cornelisseelst.nl.

 

Laat u vrijblijvend informeren, en neem contact op.