Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Cornelisse heeft al jaren ervaring in het realiseren van verhardingen, hierdoor hebben we inmiddels enorme variëteit qua straatwerkzaamheden gerealiseerd. Wij beschikken over de juiste materieel en vakkundige stratenmakers om goed straatwerk te leveren tegen concurrerende prijzen. Door onze professionaliteit hebben we goede ervaringen en relaties opgebouwd met diverse overheden en aannemers in de GWW/infra-sector. Daarnaast hebben we vele opritten, tuinen en terreinen ingericht voor bedrijven en particulieren, zowel de bestrating als het grondwerk en de beplanting.

MACHINAAL (HER)BESTRATING

.

Cornelisse is gespecialiseerd om machinaal verhardingen aan te brengen met behulp van de modernste technieken. Wij zijn in staat om kleine en grote projecten volgens de richtlijnen van de Arbowet uit te voeren. We beschikken over de juiste bestratings-materieel als hydraulische Hungklinger banden- en stenenklemmen, vacuüm gestuurde zuignappen voor banden, tegels en betonelementen, elektrische lamellenknippers enz. De hulpmiddelen worden aangestuurd d.m.v. onze kranen, bandenzetmachine en shovels en bieden de mogelijk om het straat- en tegelwerk in vele verschillende verbanden aan te brengen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

!

Wij hebben de expertise in huis en denken graag met u mee voor en tijdens het traject. Stel uw vragen in een e-mail naar info@cornelisseelst.nl of bereik ons op het nummer 0318 – 47 18 18.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.