Veelzijdige expertise

Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Cornelisse BV in Elst is al sinds jaar en dag gericht op emissievrij grondwerk in de provincie Utrecht en bijna heel Gelderland. Ook machineverhuur behoort tot onze mogelijkheden. Tot op heden zijn grondwerkzaamheden een belangrijk onderdeel van onze speerpunten. Of u nu een partij zoek voor grootschalige of kleinschalige projecten op een goed of slecht toegankelijk terrein, Cornelisse BV staat altijd voor u klaar om werkzaamheden voor u te verrichten en werkt graag met u samen. Voor veel verschillende werkzaamheden op het gebied van emissievrij grondwerk kunt u bij ons terecht.

Doosan

De verschillende vormen van emissievrij grondwerk

Emissievrij grondwerk wordt op diverse manieren door onze specialisten uitgevoerd. Wij geven u een aantal voorbeelden van ons emissievrij grondwerk dat wij uitvoeren:

 • Bouw- en woonrijp bouwputten
 • Tanksanering tankstations
 • Grondverzet in de grond, – water- en wegenbouw
 • Riool, kabels, leidingen en infiltratiekratten ingraven
 • Bermen en taluds afwerken
 • Wadi’s, sloten en vijverpartijen realiseren
 • Betonelementen plaatsen
 • Tuinen ontgraven en profileren
 • Frezen bermen, tuinen, weilanden
 • Vijvers en trampolines ingraven
 • Begroeiing verwijderen en plaatsen

 

Wij zetten ons in voor zowel gemeenten en aannemers als voor bedrijven en particulieren. U kunt altijd een beroep op ons doen, wij gaan ervaren en vakkundig te werk. Mogelijke problemen zien wij als een uitdaging. Deze lossen we graag op.

De levering van allerlei soorten grondstoffen

Wij leveren en vervoeren diverse grondstoffen, zoals alle soorten zand, grond en grind met eigen transportmiddelen. Denk hierbij aan tractoren, kippers en onze knijperauto. In onze opslag hebben wij altijd een voorraad ophoogzand liggen. Ook het afvoeren van zand, grond, grind en afvalstoffen is mogelijk. Hout, puin en bouw- en afval na sloopwerk nemen wij in overleg van u in.

Grondverzetmachines

Ons machinepark is gevarieerd en bestaat uit mobiele kranen, rupskranen, midikranen en minikranen die door een deuropening kunnen. Daarnaast zijn wij in bezit van kleine tot grote shovels, een knijperauto en tractoren met kippers en landbouwmaterieel. Zo schakelt u ons ook in voor betonverharding in Nederland. Onze machines zijn gekeurd en kunt u inhuren met machinist. Er is niets wat Cornelisse onbekend is: wij regelen in overleg allerlei soorten machines voor u.

3D GPS-apparatuur

Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht, maakt gebruik van de modernste technieken. Zo werken wij sinds 2012 steeds meer met 3D-GPS besturing. Het grootste deel van onze mobiele- en rupskranen zijn inmiddels 3D-GPS aangestuurd. Hierdoor kunnen we efficiënter te werk gaan. Dit is een voordeel in ons vakgebied. 

Doosan

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden op het gebied van emissievrij grondwerk? De experts van ons grondverzetbedrijf vertellen u er graag alles over. Bel voor al uw vragen over ons emissievrij grondwerk belt u naar 0318 – 47 18 18 of neem contact met ons op via info@cornelisseelst.nl.

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.