Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Voor emissievrij sloopwerk en het bouwrijp maken van percelen rekent u op Cornelisse BV uit Elst. Met deskundig personeel en modern materieel richten wij ons op zowel renovatieprojecten als totale sloopprojecten. Onze machines zijn voorzien van sorteergrijpers en sloophamers en staan garant voor kwalitatief, ordelijk en emissievrij sloopwerk. Vrijgekomen materialen worden door ons indien mogelijk op locatie gescheiden, zodat ze optimaal hergebruikt kunnen worden.

Doosan

Vraag deskundig advies aan dé specialist in emissievrij sloopwerk

Als u uw sloopwerk emissievrij wilt laten uitvoeren, doet u er goed aan om bij deze werkzaamheden raad te vragen aan onze specialisten in Elst, provincie Utrecht. Door vroegtijdig met u mee te denken, krijgen zowel kleine als grote opdrachten de volledige aandacht van ons bedrijf en beperken wij de overlast voor u en omwonenden. Wij staan garant voor het opleveren van een schone, bouwrijpe slooplocatie. Ook zorgen wij voor het vakkundig uitvoeren van bijkomend grondwerk, zoals het aanleggen van goede riolering. Als u vervolgens grind nodig heeft voor uw project, dan leveren wij dat graag. Naast emissievrij sloopwerk zijn wij ook uw partner voor emissievrij bouwen.

Neem contact met ons op

Is uw bedrijfspand aan vervanging toe en wilt u uw oude pand eerst op een verantwoorde wijze laten slopen? Dan is het begrijpelijk dat u vragen heeft over emissievrij sloopwerk binnen uw project. Stel uw vragen aan onze experts via info@cornelisseelst.nl of neem contact met ons op via  0318 – 47 18 18.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.