Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Cornelisse BV uit Elst, in de provincie Utrecht, heeft al decennialang ervaring op gebied van emissievrij sloopwerk en het bouwrijp maken van percelen. Met deskundig personeel en modern materieel richten wij ons op zowel renovatieprojecten als totale sloopprojecten. Onze machines zijn voorzien van sorteergrijpers en sloophamers en staan garant voor kwalitatief, ordelijk en emissievrij sloopwerk. Vrijgekomen materialen worden door ons indien mogelijk op locatie gescheiden, zodat ze optimaal hergebruikt kunnen worden.

Doosan

Vraag deskundig advies aan dé specialist in emissievrij sloopwerk

.

Als u uw sloopwerk emissievrij wilt laten uitvoeren, doet u er goed aan om bij deze werkzaamheden raad te vragen aan onze specialisten in Elst, provincie Utrecht. Door vroegtijdig met u mee te denken krijgen zowel kleine als grote opdrachten de volledige aandacht van ons en beperken wij de overlast voor u en omwonenden. Wij staan garant voor het opleveren van een schone, bouwrijpe slooplocatie. Ook zorgen wij voor het vakkundig uitvoeren van bijkomend grondwerk, zoals het aanleggen van goede riolering.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

!

Is uw bedrijfspand aan vervanging toe en wilt u uw oude pand eerst op een verantwoorde wijze laten slopen? Dan is het begrijpelijk dat u vragen heeft over emissievrij sloopwerk binnen uw project. Stel uw vragen door het sturen van een e-mail naar info@cornelisseelst.nl of neem contact met ons op via  0318 – 47 18 18.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid