Wat we doen

.

Grondwerk

Groot- of kleinschalig, goed bereikbaar of slecht toegankelijk, handmatig of machinaal grondwerk? Cornelisse staat altijd voor u klaar.

Lees meer

Bestrating

Wij beschikken over de juiste materieel en vakkundige stratenmakers om goed straatwerk te leveren tegen concurrerende prijzen.

Lees meer

Riolering

Inspectieputten, kolken en riolering e.d. verwijderen, aanleggen of repareren zijn één van onze specialisaties. Niets is ons te gek.

Lees meer

Emissievrij werken

.

Cornelisse BV is al ruim 50 jaar een familiebedrijf. In 2020 hebben wij onze eerste stap om emissievrij te werken gezet, door een elektrische minigraver te kopen. Dat heeft zich steeds meer uitgebreid met wielladers, bandenzagen en verdichtingsmateriaal. In januari 2022 hebben wij onze eerste elektrische 17-tons mobiele kraan in ontvangst genomen. Sinds juli 2022 hebben wij een tweede 17-tons mobiele kraan in ons machinepark.

Doosan

Voor al uw grond-, weg- en waterbouw

.

Naast dat wij actief zijn op gebied van grond-, weg- en waterbouw in de INFRA/GWW-sector, kan u ook voor werkzaamheden als Renovatie- & Sloopwerken, Asbest- & Bodemsaneringen en Tanksanering & Vloeistofdichte voorzieningen bij Cornelisse terecht.

Wij bieden projectrealisatie van A tot Z en zetten ons volledig in op kleine klussen tot aan grote projecten. Ons team biedt veelzijdige expertise bestaande uit vakbekwame, enthousiaste en ervaren werknemers. Zij worden ondersteund door een ruim aanbod aan machines uitgerust met de nieuwste innovaties.

Het machinepark is gevarieerd en bestaat o.a. uit verschillende rupskranen, mobiele kranen, midikranen, minikranen, (mini)shovels, knijperauto’s, mecalac’s, tractoren met kippers en verschillend ander landbouwmaterieel.

Naast dat wij veel voor gemeenten en aannemers werken zetten wij ons ook in voor bedrijven en particulieren. U kan altijd bij ons terecht voor de buiteninrichting rondom uw bedrijf of woning en het inhuren van machines.

Laat u vrijblijvend informeren en
neem direct contact op

.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.