R

Veelzijdige expertise

R

Ruim aanbod aan machines

R

Projectrealisatie van A tot Z

Home » Vloeistofdichte vloer tankstation

Vloeistofdichte vloer tankstation

Een vloeistofdichte vloer in een tankstation is een vereiste voorziening. Een tankstation is namelijk dé plaats waar tal van schadelijke vloeistoffen vrij kunnen komen. Door een bedrijf als Cornelisse BV in Elst kunt u een vloeistofdichte vloer voor uw tankstation laten realiseren en loopt u geen risico op geldboetes.

Voorkom verontreiniging door een vloeistofdichte vloer als voorziening voor uw tankstation

Het laatste wat u wilt is het verontreinigen van de bodem. Het is slecht voor het milieu én het kan u flinke boetes opleveren. Door een vloeistofdichte vloer als voorziening voor uw tankstation aan te leggen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over schadelijke stoffen die vrij kunnen komen. Met jaren ervaring in de wereld van tanken en vloeistofdichte voorzieningen bieden wij betrouwbare oplossingen. Wij richten ons op de volgende protocollen:

  • SIKB protocol 7701: aanleg of herstel van een vloeistofdichte voorziening met prefab betonnen elementen;
  • SIKB protocol 7702: aanleg of herstel van een vloeistofdichte voorziening van beton (toelatingsfase);
  • SIKB protocol 7711: aanleg of herstel van een vloeistofdichte voegafdichting.

Van aanleg tot herstel en van de keuring tot het uitvoeren van reparaties. Wij voeren veelzijdige taken uit op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen.

Laat uw vloeistofdichte voorziening aanleggen met de juiste kennis en expertise

Zodra u een voorziening aan wilt leggen of wilt repareren is het slim dat u dit overlaat aan een betrouwbaar bedrijf. Schakel hiervoor Cornelisse BV in. Wij stellen samen met u een plan op en kunnen vervolgens zowel het voortraject als vervolgtraject op ons nemen. Uw projectwensen maakt u kenbaar door een e-mail te sturen of door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0318 – 47 18 18.