Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Een vloeistofdichte vloer is een vereiste voorziening die wij in heel Utrecht en een deel van Gelderland emissievrij aanleggen in uw tankstation, waar dergelijke vloeistofdichte voorzieningen heel belangrijk zijn. Een tankstation is namelijk dé plaats waar tal van schadelijke vloeistoffen vrij kunnen komen. Door onze specialisten, provincie Utrecht, kunt u een vloeistofdichte vloer of andere voorziening in uw tankstation laten realiseren en loopt u geen risico op geldboetes. Wanneer u Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht, inschakelt, dan weet u zeker dat we uw vloeistofdichte voorzieningen aanleggen op een manier die emissievrij is.

Voorkom verontreiniging met een vloeistofdichte vloer in uw tankstation.

Het laatste wat u wilt, is het verontreinigen van de bodem. Het is slecht voor het milieu én het kan u flinke boetes opleveren. Door een vloeistofdichte vloer in uw tankstation aan te leggen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over schadelijke stoffen die vrij kunnen komen. Met jaren ervaring in de wereld van tanks en vloeistofdichte vloeren bieden wij betrouwbare oplossingen. Wij richten ons op de volgende protocollen bij het emissievrij aanleggen van uw vloeistofdichte voorzieningen:

  • SIKB-protocol 7701: aanleg of herstel van een vloeistofdichte voorziening met prefab betonnen elementen;
  • SIKB-protocol 7702: aanleg of herstel van een vloeistofdichte vloer van beton (toelatingsfase);
  • SIKB-protocol 7711: aanleg of herstel van een vloeistofdichte voegafdichting.

 

Van aanleg tot herstel en van de keuring tot het uitvoeren van reparaties, wij voeren veelzijdige taken uit op het gebied van vloeistofdichte voorzieningen die allemaal emissievrij zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we uw grond goed voorbereiden op het aanleggen van uw vloeistofdichte voorziening. Wanneer wij uw vloeistofdichte voorzieningen aanleggen, doen wij dit altijd emissievrij. Zo voldoet uw voorziening ook nog eens aan alle milieueisen wanneer u door ons een vloeistofdichte vloer voor uw tankstation laat aanleggen die emissievrij is, of andere voorzieningen indien u dat wenst.

Laat uw vloeistofdichte vloer aanleggen met de juiste kennis en expertise

Zodra u een vloer aan wilt leggen of wilt repareren, is het slim dat u dit overlaat aan een betrouwbaar bedrijf. Schakel hiervoor Cornelisse BV in. Wij stellen samen met u een plan op en kunnen vervolgens zowel het voortraject als vervolgtraject op ons nemen. Uw projectwensen op het gebied van emmissievrij vloeistofdichte voorzieningen aanleggen, maakt u kenbaar door een e-mail te sturen naar info@cornelisseelst.nl of door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0318 – 47 18 18. Ook kunt u ons contactformulier invullen om meer informatie te krijgen over het aanleggen van uw vloeistofdichte voorziening.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.