Wat we doen

.

Grondwerk

Groot- of kleinschalig, goed bereikbaar of slecht toegankelijk, handmatig of machinaal grondwerk? Cornelisse staat altijd voor u klaar.

Lees meer

Bestrating

Wij beschikken over de juiste materieel en vakkundige stratenmakers om goed straatwerk te leveren tegen concurrerende prijzen.

Lees meer

Riolering

Inspectieputten, kolken en riolering e.d. verwijderen, aanleggen of repareren zijn één van onze specialisaties. Niets is ons te gek.

Lees meer

Vloeistofdichte voorzieningen

Vloeistofdichte elementvloeren en betonverhardingen aan te leggen, te herstellen, te keuren en/of reparaties uit te voeren? Bel ons.

Lees meer

Machineverhuur

Onze machinepark bestaat uit verschillende grondverzetmachines en landbouwmaterieel van 1.0 ton tot en met 30.0 ton.

Lees meer

Aannemersbedrijf Cornelisse Elst

.

Cornelisse Elst is al 48 jaar een familiebedrijf in de INFRA/GWW-sector dat staat voor kwaliteit,  duurzaamheid en efficiëntie. Wij denken graag met de opdrachtgever mee en zijn uw gespecialiseerde partner in de wijde omgeving op gebied van:

Voor al uw grond-, weg- en waterbouw

.

Naast dat wij actief zijn op gebied van grond-, weg- en waterbouw in de INFRA/GWW-sector, kan u ook voor werkzaamheden als Renovatie- & Sloopwerken, Asbest- & Bodemsaneringen en Tanksanering & Vloeistofdichte voorzieningen bij Cornelisse terecht.

Wij bieden projectrealisatie van A tot Z en zetten ons volledig in op kleine klussen tot aan grote projecten. Ons team biedt veelzijdige expertise bestaande uit vakbekwame, enthousiaste en ervaren werknemers. Zij worden ondersteund door een ruim aanbod aan machines uitgerust met de nieuwste innovaties.

Het machinepark is gevarieerd en bestaat o.a. uit verschillende rupskranen, mobiele kranen, midikranen, minikranen, (mini)shovels, knijperauto’s, mecalac’s, tractoren met kippers en verschillend ander landbouwmaterieel.

Naast dat wij veel voor gemeenten en aannemers werken zetten wij ons ook in voor bedrijven en particulieren. U kan altijd bij ons terecht voor de buiteninrichting rondom uw bedrijf of woning en het inhuren van machines.

Laat u vrijblijvend informeren en
neem direct contact op

.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.