Wat we doen

.

Grondwerk

Cornelisse BV, hét grondverzetbedrijf van Utrecht, staat overal in Gelderland en de rest Nederland voor u klaar. Is uw bouwproject groot- of kleinschalig, goed bereikbaar of slecht toegankelijk, en gaat het om handmatig of machinaal grondwerk? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Lees meer

Bestrating

Wij beschikken over het juiste materieel en vakkundige stratenmakers om goed straatwerk te leveren tegen concurrerende prijzen.

Lees meer

Riolering

Inspectieputten, kolken en riolering verwijderen, aanleggen of repareren zijn slechts enkele van onze specialisaties. Niets is ons grondverzetbedrijf te gek.

Lees meer

Vloeistofdichte voorzieningen

Vloeistofdichte elementvloeren en betonverhardingen aan te leggen, te herstellen, te keuren en/of reparaties uit te voeren? Bel ons.

Lees meer

Machineverhuur

Ons machinepark bestaat uit verschillende grondverzetmachines en landbouwmaterieel van 1.0 ton tot en met 30.0 ton. Bij ons huurt u eenvoudig een emissievrije, elektrische graafmachine of een mobiele kraan.

Lees meer

Aannemersbedrijf Cornelisse Elst

.

Cornelisse BV uit Elst, niet ver van Utrecht, is al tientallen jaren een familiebedrijf in de INFRA/GWW-sector dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Wij denken als grondverzetbedrijf graag met de opdrachtgever mee en zijn uw gespecialiseerde partner in de wijde omgeving op gebied van:

Het grondverzetbedrijf voor al uw grond-, weg- en waterbouw

 

.

Naast dat wij als grondverzetbedrijf actief zijn op gebied van grond-, weg- en waterbouw in de INFRA/GWW-sector, kunt u ook voor werkzaamheden als renovatie- & sloopwerken, asbest- & bodemsaneringen en tanksanering & vloeistofdichte voorzieningen bij Cornelisse BV terecht.

Als grondverzetbedrijf bieden wij projectrealisatie van A tot Z aan en zetten ons volledig in op kleine klussen tot aan grote projecten. Ons team beschikt over veelzijdige expertise en bestaat uit vakbekwame, enthousiaste en ervaren werknemers. Zij worden ondersteund door een ruim aanbod aan machines, uitgerust met de nieuwste innovaties.

Het machinepark van ons grondverzetbedrijf is gevarieerd en bestaat onder andere uit verschillende rupskranen, mobiele kranen, midikranen, minikranen, (mini)shovels, knijperauto’s, mecalac’s, tractoren met kippers en verschillend ander landbouwmaterieel.

Schakel ons grondwerkbedrijf in voor uw klus

Ons grondwerkbedrijf is van vele markten thuis. Samen met u maken we van uw project een gegarandeerd succes. Naast dat wij veel voor gemeenten en aannemers werken, zetten wij ons ook in voor bedrijven en particulieren. U kan altijd bij ons terecht voor de buiteninrichting rondom uw bedrijf of woning en het inhuren van machines.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.