Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Wanneer u sloop- en bouwwerkzaamheden door Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht laat uitvoeren, dan helpen we u ook graag met emissievrij transport. Cornelisse heeft het emissievrije transport grotendeels in eigen beheer. Wij voeren ons transport in de hele provincie Utrecht en een deel van Gelderland uit met zuinige vrachtauto’s, tractoren, kippers en diepladers die weinig broeikasgassen uitstoten. Wij voeren het transport uit met voertuigen die maximaal 15m3 aan bouwmaterialen aankunnen.

Doosan

Ontdek ons emissievrij transport in Gelderland en Utrecht met unieke voertuigen

.

Een uniek voertuig waarvan wij gebruikmaken is de 8×6-knijperauto. Dit is een tweezijdige kipper met laadkraan die zichzelf kan lossen en laden aan meerdere zijden. Wij kunnen bijna alle mogelijke trailers en opleggers koppelen. Verder zijn wij ook in het bezit van verschillende enkel- en dubbelassige aanhangwagen, autoambulance en trilplaatkarren.
 

Besteed emissievrij transport uit aan dé specialist in Gelderland en Utrecht

.

Naast dat we emissievrij te werk gaan, vervoeren wij ook allerlei bouwmaterialen voor derden in een deel van Gelderland en in de hele provincie Utrecht. We worden regelmatig ingehuurd door gemeenten en aannemers om materiaal te vervoeren. Ook voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Elst, provincie Utrecht, staan wij uiteraard klaar.

Wij vervoeren verschillende materialen op een emissievrije manier

.

Wat er ook vervoerd moet worden tijdens uw bouw- of sloopproject, wij vervoeren alle benodigdheden emissievrij, zodat het hele bouwproject op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd, inclusief het transport. Wij zorgen voor het transport van onder andere de volgende grondstoffen, in heel Utrecht en een deel van Gelderland:

  • Grondstoffen, zoals zand en grond, klei, grind, asfalt, beton en menggranulaat
  • Afvalstoffen als puin, asfalt, bouw- en sloopafval, hout en groenafval
  • Machines, zoals kranen, minigravers, shovels en landbouwmaterieel
Doosan

Huur alle voorzieningen die u nodig heeft bij uw werkzaamheden, en laat deze transporteren

!

Wij voorzien u ook graag van andere zaken die u nodig heeft bij uw bouwwerkzaamheden, zoals containerbakken, keten, rijplaten en betonelementen. Heeft u materieel dat geladen, vervoerd en gelost moet worden? Dan kunt u ons altijd bereiken via 0318 – 47 18 18 of door contact met ons op te nemen via info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid