Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Wij helpen u graag met transport wanneer u sloop- en bouwwerkzaamheden door Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht laat uitvoeren. Wij hebben het transport grotendeels in eigen beheer. Ons transport voeren we uit met zuinige vrachtauto’s, tractoren, kippers en diepladers die weinig broeikasgassen uitstoten. Wij voeren het transport uit met voertuigen die maximaal 15m3 aan bouwmaterialen aankunnen.

Doosan

Ontdek ons transport met unieke voertuigen

Een uniek voertuig waarvan wij gebruikmaken is de 8×6-knijperauto. Dit is een tweezijdige kipper met laadkraan die zichzelf kan lossen en laden aan meerdere zijden. Wij kunnen bijna alle mogelijke machines, trailers en opleggers koppelen. Verder zijn wij ook in het bezit van verschillende enkel- en dubbelassige aanhangwagen, autoambulance en trilplaatkarren. Wist u dat wij ook allerlei bouwmaterialen voor derden vervoeren, zoals zand op locatie? We worden regelmatig ingehuurd door gemeenten en aannemers om materiaal te vervoeren. Ook voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Elst, staan wij uiteraard klaar.

Voor uw materialenvervoer

Wat er ook vervoerd moet worden tijdens uw bouw- of sloopproject, wij vervoeren alle benodigdheden zonder uitstoot, zodat het hele bouwproject op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd, inclusief het transport. Wij zorgen voor het transport van onder andere de volgende grondstoffen:

  • Grondstoffen, zoals zand en grond, klei, grind, asfalt, beton en menggranulaat
  • Afvalstoffen als puin, asfalt, bouw- en sloopafval, hout en groenafval
  • Machines, zoals kranen, minigravers, shovels en landbouwmaterieel
Doosan

Huur alle voorzieningen die u nodig heeft bij uw werkzaamheden, en laat deze transporteren

Wij voorzien u ook graag van andere zaken die u nodig heeft bij uw bouwwerkzaamheden, zoals containerbakken, keten, rijplaten en betonelementen. Heeft u materieel of grondstoffen die geladen, vervoerd en gelost moet worden? Dan kunt u ons altijd bereiken via 0318 – 47 18 18 of door contact met ons op te nemen via info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.