Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Als u de levering van zand op de locatie van uw project verwacht, dan is het wel zo prettig als dit er op tijd is. Daarom is het verstandig een betrouwbare partner in de arm te nemen. Cornelisse BV uit Elst, nabij Utrecht, is zo’n betrouwbare partner. Zo loopt uw project geen vervelende vertraging op.

Group 10

Betrouwbare levering van zand op locatie

.

Of u nu grond wilt ophogen, of van plan bent om bestrating aan te leggen, voor veel projecten is er zand nodig. Ons grondverzetbedrijf is uw partner voor een betrouwbare levering van zand op de locatie die u wenst. Naast zand voorzien wij u ook van de levering van andere grondstoffen. Heeft u bijvoorbeeld grind nodig? Wij zorgen dat het naar u, of uw project, toe komt! Heeft u machines nodig om dit geleverde zand goed te kunnen gebruiken? U kunt bij ons een mobiele kraan huren. Ook voor het huren van andere machines rekent u op ons.

Neem contact met ons op voor uw zand

De experts van Cornelisse BV staan klaar om zand, grind of een andere grondstof op de locatie van uw project te leveren. Heeft u vragen over onze dienstverlening, materialen of machineverhuur? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0318 – 47 18 18 en via het e-mailadres info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.