Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Zoekt u een grondverzetbedrijf voor het ophogen van grond? Dan rekent u op de uitstekende dienstverlening van Cornelisse BV uit Elst, nabij Utrecht. Dankzij ons grondverzetbedrijf weet u zeker dat de grond vakkundig wordt opgehoogd. Dit, en vele andere diensten, leveren wij graag voor u.

Group 10

Vertrouw op ons voor het ophogen van grond

.

Wilt u grond ophogen? Dat is voor ons geen enkel probleem. U kunt bij ons een machine huren om dit te bewerkstelligen. Een elektrische en emissievrije graafmachine is bijvoorbeeld een geschikt middel hiervoor. Heeft u behoefte aan een machinist om de machine voor het ophogen van de grond te bedienen? Ook deze kunt u bij ons regelen. Wij leveren ook graag de juiste grondstoffen hiervoor bij u op locatie. Hierbij kunt u denken aan het leveren van zand.

Neem contact met ons op

Naast het ophogen van grond kunt u ons voor nog veel meer zaken inschakelen. Zo is Cornelisse BV ook uw partner voor het aanleggen van straten of voor het verharden van beton. Heeft u vragen over onze diensten? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact op met ons door te bellen naar 0318 – 47 18 18 of door een e-mail te sturen naar info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.