Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Zoekt u een betrouwbare partner voor de levering van grondstoffen bij uw bouwproject? Vertrouw dan op de experts van Cornelisse BV uit Elst, nabij Utrecht. Wanneer u de levering van grondstoffen over laat aan deze specialisten, dan weet u zeker dat uw grondstoffen op tijd en op de juiste locatie aankomen.

Group 10

Uw partner voor de levering van grondstoffen

.

Heeft u zand op locatie nodig? Of is het grind dat uw project vereist? Wat u ook van plan bent, u kunt altijd rekenen op ons grondverzetbedrijf voor de levering van de grondstoffen die u nodig heeft. Niet alleen leveren wij de grondstoffen, maar u kunt ons ook inschakelen voor grondwerkzaamheden. Wilt u emissievrij een bestrating aan laten leggen? Wij doen het voor u. Wilt u vloeistofdichte vloeren hebben? Onze experts leggen deze voor u.

Schakel ons in voor de grondstoffen die uw project vereist

Door onze professionals in te schakelen voor de levering van de grondstoffen die uw project vereist zijn deze altijd op tijd bij u. Zo loopt u geen vertraging op. Als u machines wilt huren, dan bent u bij ons ook in goede handen. Heeft u vragen over de diensten van Cornelisse BV? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0318 – 47 18 18 of stuur een e-mail naar info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.