Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Wij leggen vloeistofdichte vloeren aan, overal in Nederland. Als u wilt voorkomen dat vloeistoffen door uw vloer heen gaan, dan is het vloeistof dichtmaken van uw vloeren een goede oplossing. Voor onze specialisten is deze klus geen enkel probleem. Wij maken uw vloer graag dicht voor vloeistoffen.

Wij leggen vloeistofdichte vloeren aan, overal in Nederland

.

Een vloeistofdichte vloer voor uw tankstation is onmisbaar. Vloeistofdichte vloeren voorkomen immers dat schadelijke stoffen, zoals benzine en diesel, de bodem van Nederland binnendringen. Dit is schadelijk voor de natuur, en ook voor uw reputatie als eigenaar van een tankstation. Ook voor het saneren van uw tank schakelt u ons in. Heeft u zware wagens op uw terrein, en kunt u betonverharding gebruiken? Dat is voor ons ook geen enkel probleem. Wij zorgen er niet alleen voor de vloeistofdichte vloeren vakkundig worden aangelegd, maar dat dit bovendien emissievrij gebeurt.

Protocol 7701, 7702 en 7711

.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende protocollen:

  • SIKB protocol 7701: Aanleg of herstel van een vloeistofdichte voorziening met prefab betonnen elementen;
  • SIKB protocol 7702: Aanleg of herstel van een vloeistofdichte voorziening van beton;
  • SIKB protocol 7711: Aanleg of herstel van een vloeistofdichte voegafdichtingen.

Cornelisse biedt u de mogelijkheid om vloeistofdichte vloeren en voorzieningen aan te leggen, te herstellen, te keuren en/of reparaties uit te voeren. Door onze veelzijdigheid op gebied van (tank)sanering, grondwerk en straatwerk kunnen wij ook het voortraject en vervolgtraject op ons nemen.

triangle-graafmachine

Schakel ons in om de vloeren vloeistofdicht te maken

!

Neem contact op met de specialisten van Cornelisse BV uit Est, in de buurt van Utrecht. Dit kunt u doen door te bellen naar 0318 – 47 18 18 of door een e-mail te sturen naar info@cornelisseelst.nl. Onze specialisten geven u graag meer uitleg over de manier waarop wij vloeren vloeistofdicht maken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.