Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Bent u op zoek naar een partner voor betonverharding, waar dan ook in Nederland? Dan bent u in goede handen bij Cornelisse BV uit Elst, nabij Utrecht. De experts van ons grondverwerkingsbedrijf staan voor u klaar om te zorgen dat uw wegverhardingen van stevig beton zijn. Lees meer over onze mogelijkheden.

Group 10

Uw partner voor betonverharding in Nederland

.

Grondverzetbedrijf Cornelisse BV schakelt u in wanneer u bestrating wilt laten aanleggen. Wanneer u wegen en bedrijventerreinen met beton wilt opbouwen, dan kunt u overal in Nederland rekenen op onze betonverharding. Onze straatwerkzaamheden zijn emissievrij, dus bij ons krijgt u niet alleen de beste betonverharding van Nederland, maar is deze bovendien neutraal voor het milieu. Ook als u andere werkzaamheden voor ons grondverzetbedrijf heeft, zoals het ophogen van de grond, staan wij voor u klaar.

Schakel ons in voor uw betonklussen

Voor experts in de grondverwerking zit u goed bij ons bedrijf. Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Wilt u ons inschakelen voor betonverharding in Nederland, of heeft u vragen over onze werkwijze? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Bel naar 0318 – 47 18 18 of stuur een e-mail naar info@cornelisseelst.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.