Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Als u het belangrijk vindt dat men emissievrij uw straatwerk in Gelderland of Utrecht uitvoert, dan schakelt u Cornelisse BV uit Elst (Utrecht) in. Net zoals bij al onze werkzaamheden, gaan wij ook bij straatwerk in Gelderland en Utrecht emissievrij te werk. Dit wil zeggen dat wij ons straatwerk uitvoeren zonder te veel broeikasgassen uit te stoten. Zo werken wij op een milieuvriendelijke manier.

Group 10
Group 11

Hoe zorgen wij voor emissievrij straatwerk

?

Het straatwerk dat wij in een deel van Gelderland en in Utrecht uitvoeren, voeren wij altijd uit met tegels en klinkers die op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn. Verder werken we ook met hoogwaardige machines die zo min mogelijk broeikasgassen uitstoten, waardoor wij ons straatwerk in Utrecht en Gelderland zo emissievrij mogelijk kunnen uitvoeren. Het werk wordt altijd uitgevoerd door ervaren specialisten, zodat uw straatwerk in Gelderland of Utrecht altijd een mooi resultaat geeft. De tegels of klinkers worden altijd strak gelegd, zodat straten, bedrijfsterreinen en tuinen er prachtig uit gaan zien. We zorgen voor een goede voorbereiding, waarbij we bijvoorbeeld een legplan maken voor uw emissievrij straatwerk in Gelderland of Utrecht. We kiezen samen de beste tegels en klinkers, maar adviseren u ook over het beste ophoogzand, zodat uw emissievrije straatwerk de komende jaren mooi blijft.

Overleg met ons over de mogelijkheden

!

Heeft u ook interesse in het emissievrij straatwerk dat ons bedrijf in Elst uitvoert in Gelderland en Utrecht? Neem dan contact met ons op, dan overleggen we met u over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0318 – 47 18 18 of neemt contact met ons op via info@cornelisseelst.nl. We maken dan een afspraak, zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook geven we u dan natuurlijk persoonlijk advies. Zo weten we zeker dat u blij bent met het resultaat.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.