Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Zowel een bovengrondse als ondergrondse tank laat u saneren door Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht. Een gevaar aan uw tanks is dat er (deels) olie aanwezig is. Indien een tank gaat roesten kan deze lekken en ontstaat er bodemverontreiniging. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Schakel hiervoor een gespecialiseerd bedrijf als Cornelisse BV in. Doordat ieder project anders is, geven wij u voor iedere klus graag een indicatie van de kosten voor uw tanksanering.

Uw tank bovengronds of ondergronds laten saneren

.

Wist u dat er twee manieren zijn om uw tank te saneren? Zodra uw tank bovengronds wordt gesaneerd, wordt deze leeggezogen, schoongemaakt en afgevoerd. Dit doen wij ook zodra we een ondergrondse tank gaan saneren. Het enige verschil is dat een ondergrondse tank wordt opgegraven en dat er voor aanvang van het project een bodemonderzoek dient te worden uitgevoerd. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw tanksanering gaan zijn? Kom met ons in contact om uw situatie te bespreken. Doordat ieder project weer anders is, gaan wij graag met u om de tafel zitten om een indicatie te geven van de kosten van uw tanksanering.

Heeft u vragen? Stel ze per e-mail of telefonisch

!

Heeft u vragen over de werkwijze waarop ons grondverzetbedrijf een tank saneert? Of wilt u de kosten voor uw tanksanering weten? Als u geïnteresseerd bent in andere diensten, zoals bestrating of grondverzet, neem dan contact met ons op. U stelt uw vragen door een e-mail te sturen naar info@cornelisseelst.nl. Belt u liever? Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 47 18 18.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.