R

Veelzijdige expertise

R

Ruim aanbod aan machines

R

Projectrealisatie van A tot Z

Home » Tank saneren

Tank saneren

Zowel een bovengrondse als ondergrondse tank laat u saneren door Cornelisse BV. Een gevaar aan de tanks is dat er (deels) olie aanwezig is. Indien een tank gaat roesten kan deze lekken en ontstaat er bodemverontreiniging. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Schakel hiervoor een gespecialiseerd bedrijf als Cornelisse BV in. Wij luisteren graag naar uw situatie om zodoende een prijs te koppelen aan wat de tanksanering gaat kosten.

Een tank bovengronds of ondergronds laten saneren

Wist u dat er twee manieren zijn om een tank te saneren? Zodra uw tank bovengronds wordt gesaneerd wordt deze leeggezogen, schoongemaakt en afgevoerd. Dit doen wij ook zodra we een ondergrondse tank gaan saneren. Het enige verschil is dat een ondergrondse tank wordt opgegraven en dat er voor aanvang van het project een bodemonderzoek dient te worden uitgevoerd. Bent u benieuwd wat de totaalprijs voor uw tanksanering gaat zijn? Kom met ons in contact om uw situatie te bespreken. Doordat ieder project weer anders is gaan wij graag met u om tafel zitten om een indicatie te geven wat de prijs is voor uw tanksanering.

Vragen? Stel ze per e-mail of telefonisch!

Heeft u vragen over de werkwijze waarop wij een tank saneren? Heeft u vragen over het prijskaartje dat verbonden is aan tanksanering? Of heeft u overige vragen? U stelt ze door een e-mail te sturen. Belt u liever? Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 47 18 18. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag op het gebied van tanksanering?