Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Zowel een bovengrondse als ondergrondse tank laat u saneren door Cornelisse BV uit Elst, provincie Utrecht. Een gevaar aan uw tanks is dat er (deels) olie aanwezig is. Indien een tank gaat roesten kan deze lekken en ontstaat er bodemverontreiniging. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Schakel hiervoor een gespecialiseerd bedrijf als Cornelisse BV in. Doordat ieder project anders is, geven wij u voor iedere klus graag een indicatie van de prijs voor uw tanksanering, waarvan de kosten altijd laag zijn.

Uw tank in Elstbovengronds of ondergronds laten saneren

.

Wist u dat er twee manieren zijn om uw tank in Elst of elders te saneren? Zodra uw tank bovengronds wordt gesaneerd, wordt deze leeggezogen, schoongemaakt en afgevoerd. Dit doen wij ook zodra we een ondergrondse tank in bijvoorbeeld Elst gaan saneren. Het enige verschil is dat een ondergrondse tank wordt opgegraven en dat er voor aanvang van het project een bodemonderzoek dient te worden uitgevoerd. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw tanksanering gaan zijn? Kom met ons in contact om uw situatie te bespreken. Doordat ieder project weer anders is gaan wij graag met u om de tafel zitten om een indicatie te geven wat de prijs is voor uw tanksanering met lage kosten.

Vragen? Stel ze per e-mail of telefonisch

!

Heeft u vragen over de werkwijze waarop onze specialisten uit Elst een tank saneren? Of wilt u de prijs voor uw tanksanering tegen lage kosten weten? Als u geïnteresseerd bent in andere diensten, zoals bestrating of grondverzet, neem dan contact met ons op. U stelt uw vragen door een e-mail te sturen naar info@cornelisseelst.nl. Belt u liever? Geen probleem! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 47 18 18. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag op het gebied van tanksanering voor een gunstige prijs?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid