Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Wilt u graag een levering van grind op locatie? Het grondverzetbedrijf Cornelisse BV is uw partner! Wij komen maar al te graag grind leveren bij uw project. Laat ons weten waar u het nodig heeft, en hoeveel u hiervoor nodig heeft, en wij zorgen dat het zo spoedig mogelijk bij u komt.

Group 10

Wij verzorgen de levering van grind op uw locatie

.

Grind is slechts een van de vele grondstoffen die wij op locatie waar wij de levering van verzorgen. Voor een levering van zand of grind op locatie bent in goede handen bij Cornelisse BV. Ons grondverzetbedrijf uit Elst, nabij Utrecht, is dé expert voor alle grondwerkzaamheden. Of u nu bestrating wilt aanleggen of grond wilt ophogen, wij helpen u hier graag bij. Omdat wij experts zijn in emissievrij werken, belast u hier bovendien het milieu er niet mee.

Regel uw grind bij ons

Neem contact met op met onze experts voor de levering van grind op uw locatie. U belt hiervoor naar 0318 – 47 18 18 of stuurt ons een e-mail via info@cornelisseelst.nl. Wij zorgen dat de grind spoedig bij u geleverd wordt, zodat uw werkzaamheden geen vertraging oplopen. Heeft u vragen? Dan kunt u deze uiteraard ook stellen aan onze experts.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.