Veelzijdige expertise
Ruim aanbod aan machines
Projectrealisatie van A tot Z

Bij Cornelisse BV uit Elst, nabij Utrecht, hebben wij een elektrische en bovendien emissievrije graafmachine voor u. Met onze hulp wordt uw volgende grondverzettingsproject een groot succes. Wij hebben diverse machines in huis om u te ondersteunen bij uw klus. Lees meer over de mogelijkheden.

Group 10

Een emissievrije en elektrische graafmachine huren

.

Ons grondverzetbedrijf biedt een ruime keuze uit diverse machines voor uw projecten. Wij werken emissievrij, dus bent u bij ons in goede handen voor zowel een emissievrije elektrische graafmachine, als voor andere machines om emissievrij mee te bouwen. Een emissievrije elektrische graafmachine is slechts een voorbeeld van onze emissievrije machineverhuur. Bent u zelf niet in staat om onze emissievrije en elektrische graafmachine te besturen? Dat is geen enkel probleem. Bij ons kunt u tevens vakbekwame machinisten huren. Wilt u de uitgegraven grond weer opvullen? Wij leveren graag grondstoffen aan u. Heeft u zand nodig op locatie? Of heeft u liever dat wij grind leveren aan u? Laat het ons weten en wij regelen het. Dankzij ons ruime aanbod is er altijd een passende oplossing voor uw vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld niet bouwen, maar slopen? Ook dan schakelt u ons in.

Huur uw graafmachine bij ons

Het enthousiaste team van Cornelisse BV staat klaar om uw project te starten. Neem contact met ons op voor onze graafmachines. Om ons in te schakelen, of voor al uw andere vragen, belt u naar 0318 – 47 18 18 of stuurt u een e-mail naar info@cornelisseelst.nl. Onze experts beantwoorden graag alle vragen die u heeft over ons bedrijf of over onze werkwijze.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.